Προέλευση:
Ανδριάνα Τζαμοπούλου
Περιγραφή
 
1. Παίρνουμε το κρέας χαραγμένο σε μεγάλα κομμάτια, το αλατοπιπερώνουμε, το λαδώνουμε ελαφρά, προσθέτουμε τα σκόρδα και το τυλίγουμε σε λαδόκολλα πολλές φορές. 2. Το δένουμε με σπάγκο και το βαζουμε σε ταψί και στο φούρνο να ψηθεί σε χαμηλή φωτιά για 3-4 ώρες περίπου. 3. Το ανοίγουμε, αφαιρούμε τα μεγάλα κόκαλα και σερβίρουμε ζεστό. 
 
 
Υλικά
2,5 κιλό(-ά) Αρνί
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
λίγο Λάδι
5 σκελίδα(-ες) Φρέσκο σκόρδο
Επιστροφή Αρνί ψητό Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές