Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Τεμαχίζουμε το συκωτάκι. 2. Παίρνουμε μια κατσαρόλα και βάζουμε το λάδι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, προσθέτουμε το συκωτάκι, σοτάρουμε για λίγο, αλατίζουμε, προσθέτουμε τη ρίγανη και λίγο νερό και αφήνουμε να βράσουν έως ότου πιουν το νερό τους. 
 
 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Συκωτάκι κατσικίσιο
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
1 φλιτζάνα(-ες) Λάδι
λίγη Ρίγανη
1 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδι(-α)
Επιστροφή Συκώτι με λαδορίγανη Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές