Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Πλένουμε τις πιπεριές και τις βάζουμε σε ταψί του φούρνου, τις ψήνουμε στο φούρνο στους 160 βαθμούς επί 1/2 ώρα περίπου. Όταν κάνουν κρούστα εξωτερικώς (κόκκινη) είναι έτοιμες. 2. Τις καθαρίζουμε, βγάζουμε προσεκτικά την πέτσα τους τραβάμε το κοτσάνι τους και αφαιρούμε όλα τα σπόρια. 3. Τις βάζουμε σε δοχείο γυάλινο, προσθέτουμε λάδι και ξύδι. Διατηρούνται στο ψυγείο αρκετές μέρες. 
 
 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Πιπεριά κόκκινη
0,25 κούπα(-ες) Λάδι
0,25 κούπα(-ες) Ξύδι
Επιστροφή Πιπεριές Φλωρίνης Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές