Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα φασόλια. Τα ρίχνουμε σε ζεματιστό νερό να βράσουν έως ότου μαλακώσουν και τα ψήνουμε στον ατμομάγειρα 20΄-30’ λεπτά. 2. Τα αφήνουμε να κρυώσουν, λιώνουμε το σκόρδο, βάζουμε λάδι και ξύδι, χτυπάμε καλά και ραντίζουμε τα φασολάκια. 
 
 
Υλικά
2 σκελίδα(-ες) Σκόρδο
1 φλιτζάνι(-ια) Λάδι
4 κουταλιά(-ές) Ξύδι
1 κιλό(-ά) Φασόλια φρέσκα
Επιστροφή Φασολάκια μαυρομάτικα σαλάτα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές