1. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη έως ότου αφρατέψει καλά, προσθέτουμε το κακάο, τα αμύγδαλα πραλίνα κοπανισμένα χονδρά και 1 κουταλιά κονιάκ.
2. Παίρνουμε τα μπισκότα και σχηματίζουμε τετράγωνο σχήμα 4x4 και ύψος 4 και μέσα απλώνουμε το μείγμα βουτύρου.
3. Βουτάμε τα μπισκότα στο γάλα με 2 κουταλιές κονιάκ που έχουμε βάλει στο μπολ. Στην τελευταία στρώση μετά το μείγμα βουτύρου ρίχνουμε τρούφα, όπως επίσης και στα πλάγια του γλυκού.
4. Βάζουμε στο ψυγείο να σταθεί τουλάχιστον 6 ώρες προτού το σερβίρουμε. |