Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Παίρνουμε τα κολοκύθια και τα κόβουμε καθέτως σε κομμάτια 3-4, τα βάζουμε σε λεκάνη και τα αλατίζουμε. Τα αφήνουμε να σταθούν 2 ώρες. 2. Παίρνουμε κατσαρόλα, ψιλοκόβουμε το σκόρδο και βάζουμε το λάδι. Μόλις σοταριστούν λίγο βάζουμε τα κολοκύθια, τα ανακατεύουμε 2-3 φορές και προσθέτουμε την ντομάτα και λίγο νερό. 3. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ψήνουμε έως ότου μαλακώσουν καλά. 
 
 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Κολοκύθια
0,5 κιλό(-ά) Ντομάτα (-ες)
4 σκελίδα(-ες) Σκόρδο
1 φλιτζάνι(-ια) Λάδι
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
Επιστροφή Κολοκύθια με ντομάτα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές