Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Πλένουμε τα βύσσινα, τους βγάζουμε τα κοτσάνια τους και τα βάζουμε σε βάζο γυάλινο που να κλείνει αεροστεγώς. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, κανέλλα και γαρύφαλλα. 2. Τα αφήνουμε στον ήλιο για 40 μέρες αφού ανακατεύουμε το βάζο ταχτικά. Τραβάμε τα βύσσινα και φιλτράρουμε το χυμό. 3. Προσθέτουμε το κονιάκ (5 αστέρων). 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Βάζουμε τόσο κονιάκ όσο μας αρέσει. Τα βύσσινα τα φυλάμε και τα χρησιμοποιούμε σε κέικ. 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Βύσσινα
0,75 κιλό(-ά) Ζάχαρη
10 τεμάχιο(-α) Γαρύφαλλο
1 κιλό(-ά) Κονιάκ
1 μασουράκι(-ια) Κανέλλα
Επιστροφή Λικέρ βύσσινο Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές