Προέλευση:
Καππάτου Θεοδώρα
Περιγραφή
 
1. Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα. Βράζουν πάνω από μέτρια φωτιά. Δε βάζουμε καθόλου νερό και μ΄ ένα ξύλινο κουτάλι το γυρίζουμε. Θα είναι έτοιμο όταν πάρει το χρώμα το μελί, δηλαδή της καραμέλας. 2. Τότε θα το απλώσουμε σ΄ ένα ταψί βρέχοντας την παλάμη μας με κρύο νερό για να το στρώσουμε. 3. Ύστερα το χαράζουμε όσο είναι ζεστό ακόμη. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Δεν καθυστερούμε γιατί κρυώνει γρήγορα και τότε δεν κόβεται. 
Υλικά
1 φλιτζάνι(-ια) Μέλι
1 φλιτζάνι(-ια) Σουσάμι
1,5 φλιτζάνι(-ια) Αμύγδαλα
Επιστροφή Παστέλι της Θεοδώρας Καππάτου Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές