Προέλευση:
Καππάτου Θεοδώρα
Περιγραφή
 
1. Βάζουμε στο τηγάνι ένα φλιτζάνι λάδι, δύο σκελίδες σκόρδο, ένα φύλλο δάφνη, ένα κουτάλι σούπας ντομάτα, πελτέ, λίγη ρίγανη, νεράκι, και τα βράζουμε λιγάκι να γίνουν σάλτσα. 2. Ρίχνουμε μέσα τα ψάρια να μαγειρευτούν κάπου 15 λεπτά και είναι έτοιμα για φαγητό. 
 
 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Ψάρι μαρίδες
1 φλιτζάνι(-ια) Λάδι
2 σκελίδα(-ες) Σκόρδο
1 φύλλο(-α) Δάφνη
1 κουταλιά(-ές) Πελτές
λίγη Ρίγανη
Επιστροφή Μπουργέτο ψάρι Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές