Προέλευση:
Μαρία Δερμιτζάκη
Περιγραφή
 
1. Κόβουμε το κουνέλι σε μερίδες, το πλένουμε, το αλατοπιπερώνουμε ρίχνουμε και ρίγανη. 2. Το βάζουμε σε μια λεκάνη και ρίχνουμε το κρασί και το σκόρδο. Το αφήνουμε 2 ώρες. 3. Μετά το βάζουμε στο σουρωτό να στραγγίξει, το αλευρώνουμε και το τηγανίζουμε με καυτό λάδι. 
 
 
Υλικά
1 τεμάχιο(-α) Κουνέλι
1 ποτήρι(-ια) Κρασί
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
λίγη Ρίγανη
λίγο Σκόρδο
0,5 ποτήρι(-ια) Αλεύρι
αρκετό Λάδι για τηγάνισμα
Επιστροφή Κουνέλι τηγανητό Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές