Προέλευση:
Μαρίκα Συμινελάκη
Περιγραφή
 
1. Πλένουμε και αλατοπιπερώνουμε το κουνέλι, το στραγγίζουμε στο σουρωτήρι. 2. Γεμίζουμε την κοιλιά του με γιαούρτι και το ράβουμε. 3. Το αλείφουμε με λάδι-λεμόνι και το βάζουμε στη γάστρα. 4. Το ψήνουμε 2 ώρες στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει (πάνω-κάτω), το συνοδεύουμε με ρύζι ή τηγανητές πατάτες. 
 
 
Υλικά
1 τεμάχιο(-α) Κουνέλι
1 τεμάχιο(-α) Χυμός λεμονιού
0,5 ποτήρι(-ια) Λάδι
0,5 κιλό(-ά) Γιαούρτι
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
Επιστροφή Κουνέλι γεμιστό με γιαούρτι Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές