Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Παίρνουμε τη φακή που έχει μείνει από προηγούμενο μαγείρεμα, τη βάζουμε σε κατσαρόλα, προσθέτουμε 2 φλιτζάνες νερό. 2. Μόλις βράσει βάζουμε 2 φλιτζανάκια ρύζι, λίγο αλάτι, εάν χρειάζεται, και ψήνουμε επί 15 λεπτά περίπου. Η ποσότητα του ρυζιού είναι ανάλογη με την φακή ή με το εάν θέλουμε λίγο ή πολύ ρύζι στο φαγητό. 
 
 
Υλικά
0,25 κιλό(-ά) Φακή ψημένη
1 φλιτζάνι(-ια) Καφέ ρύζι καρολίνα
λίγο Αλάτι
2 φλιτζάνα(-ες) Νερό
Επιστροφή Φακόριζο Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές