Προέλευση:
Μαρίκα Μαυραντωνάκη-Μαρκάκη
Περιγραφή
 
1. Βάζουμε μέσα στο γάλα τα αυγά χτυπημένα καλά και τα ανακατεύουμε με την τριμμένη φέτα και το κεφαλοτύρι. 2. Στη συνέχεια βουτυρώνουμε το ταψί τοποθετούμε 3-4 φύλλα βουτυρωμένα ,ρίχνουμε το υλικό σκεπάζοντάς το με τα υπόλοιπα βουτυρωμένα φύλλα. 3.Πριν μπουν στο φούρνο τα ραντίζουμε με ελάχιστο νερό για να πάρουν χρώμα. 4.Προθερμαίνουμε το φούρνο σε θερμοκρασία 200 βαθμών Κελσίου, και μετα ψήνουμε στους 170 βαθμούς. Αρχικά η θερμοκρασία πρέπει να είναι από κάτω και στο τέλος πάνω κάτω. Χρόνος ψησίματος ? ώρας περίπου. 
 
 
Υλικά
250 γραμ. Τυρί φέτα
250 γραμ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
500 ml Γάλα
10 φύλλο(-α) Φύλλο μπακλαβά
80 γραμ. Βούτυρο
2 τεμάχιο(-α) Αυγό (-ά)
Επιστροφή Τυρόπιτα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές