Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη έως ότου ασπρίσει. 2. Προσθέτουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα. 3. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Διαλύουμε την αμμωνία σε χλιαρό γάλα και το προσθέτουμε στα υπόλοιπα υλικά εναλλάξ με το αλεύρι. 4. Φτιάχνουμε κορδόνια λεπτά και τα στρίβουμε σαν κοτσίδα. 
 
 
Υλικά
1 κούπα(-ες) Λάδι
1,5 κούπα(-ες) Ζάχαρη
5 τεμάχιο(-α) Αυγό (-ά)
1 φλιτζάνι(-ια) Γάλα
λίγο Ξύσμα λεμονιού
1 τεμάχιο(-α) Χυμός λεμονιού
2 τεμάχιο(-α) Βανίλια (-ες)
1,5 κουταλιά(-ές) Αμμωνία
1 κιλό(-ά) Αλεύρι
Επιστροφή Τσουρεκάκια Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές