Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Κόβουμε τις άκρες από τα φασολάκια και τα πλένουμε. 2. Τα ρίχνουμε σε αλατισμένο νερό που βράζει. 3. Όταν μαλακώσουν τα σερβίρουμε με λάδι και λεμόνι ή ξύδι και μαϊντανό ψιλοκομμένο. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Λέγονται και μπαμπακοφάσουλα. 
Υλικά
1 ματσάκι(-ια) Μαϊντανός
όσο θέλουμε Λάδι
λίγο Αλάτι
1 κιλό(-ά) Φασολάκια
Επιστροφή Αμπελοφάσουλα βραστά σαλάτα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές