Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη πολύ καλά, προσθέτουμε τους χτυπημένους κρόκους, τη βανίλια και όσο αλεύρι χρειαστεί για να γίνει η ζύμη σφιχτή. 2. Κάνουμε μικρά μπαλάκια, τα οποία πατάμε λίγο, τα βουτάμε σε χτυπημένο ασπράδι αυγού και μετά στο αμύγδαλο μόνο στο επάνω μέρος. 3. Όταν ψηθούν, βάζουμε ένα κομμάτι γλυκό κουταλιού στην επιφάνεια. 
 
 
Υλικά
300 γραμ. Βούτυρο αιγός
5 τεμάχιο(-α) Κρόκος(-οι) αυγού(-ών)
150 γραμ. Ζάχαρη
1 τεμάχιο(-α) Βανίλια (-ες)
όσο σηκώσει Αλεύρι
λίγο Αμύγδαλα ασπρισμένα και ψιλοκομμένα
1 τεμάχιο(-α) Ασπράδι(-α) αυγού(ών)
Επιστροφή Μπισκότα μονά Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές