Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1.Ανακατεύουμε το λάδι με το αλεύρι, ρίχνουμε στο ζεστό γάλα και ανακατεύουμε έως ότου πήξει η κρέμα. 2. Στο τέλος χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε στην κρέμα μαζί με το μοσχοκάρυδο και το τυρί. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Μπορούμε αντί για λάδι να χρησιμοποιήσουμε μαργαρίνη. 
Υλικά
6 κουταλιά(-ές) Λάδι
4 κουταλιά(-ές) Αλεύρι
2 φλιτζάνι(-ια) Γάλα
λίγο Αλάτι
λίγο Μοσχοκάρυδο
2 τεμάχιο(-α) Αυγό (-ά)
1 φλιτζάνι(-ια) Τυρί τριμμένο
Επιστροφή Μπεσαμέλ Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές