Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά και βάζουμε τόσο νερό όσο χρειαστεί για να γίνει η ζύμη μαλακιά. 2. Αφήνουμε να ξεκουραστεί λίγο και ανοίγουμε φύλλο. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Στην παραπάνω συνταγή μπορούμε να προσθέσουμε 1 φακελάκι ξερή μαγιά ή ένα κομμάτι σαν καρύδι φρέσκια μαγιά, αφήνουμε να φουσκώσει η ζύμη περίπου μισή ώρα και μετά ανοίγουμε φύλλο. 
Υλικά
0,5 κιλό(-ά) Αλεύρι
0,75 φλιτζάνι(-ια) Λάδι
λίγο Αλάτι
λίγο Ξύδι
Επιστροφή Χωριάτικο φύλλο για πίτες Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές