Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Πλένουμε τις πιπεριές και τις βάζουμε σε ένα ταψί φούρνου. 2. Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για μισή ώρα περίπου (έως ότου ροδίσουν). 3. Αφήνουμε να κρυώσουν και καθαρίζουμε εξωτερικά βγάζοντας τη φλούδα και εσωτερικά αφαιρώντας τους σπόρους. 4. Κόβουμε τη φέτα σε στενόμακρα κομμάτια και βάζουμε ανάμεσα στις πιπεριές και τοποθετούμε σε ταψί. 5. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα ντομάτας, ψήνοντας για λίγο τη ντομάτα με το λάδι και λίγο νερό, προσθέτουμε το μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι. Περιλούζουμε τις πιπεριές και βάζουμε στο φούρνο να βράσουν για λίγη ώρα. 
 
 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Πιπεριά κόκκινη
350 γραμ. Φέτα
1 κιλό(-ά) Ντομάτα (-ες)
3 φλιτζάνι(-ια) Ελαιόλαδο
λίγο Μαϊντανός
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
Επιστροφή Πιπεριές γεμιστές Φλωρίνης (κόκκινες) Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές