Προέλευση:
Βαρβάρα Πλουτινάκη
Περιγραφή
 
1. Βάζουμε τα φασόλια αποβραδίς να μουσκέψουν. 2. Το πρωί τα βράζουμε λίγο και στραγγίζουμε το νερό τους. 3. Σε άλλη κατσαρόλα βάζουμε το λάδι με το κρεμμύδι να σωταριστεί λίγο, ρίχνουμε το κρέας και σοτάρουμε μέχρις ότου χάσει το χρώμα του και ρίχνουμε τα φασόλια. 4. Βάζουμε λίγο νερό και αφήνουμε να σιγοβράσουν, προσθέτουμε την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και αφήνουμε να βράσουν λίγο ακόμα. 
 
 
Υλικά
0,5 κιλό(-ά) Φασόλια ξερά
1 κιλό(-ά) Γουρουνόπουλο
1 κιλό(-ά) Ντομάτα (-ες)
1 φλιτζάνι(-ια) Ελαιόλαδο
1 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδι(-α)
λίγο Αλάτι
λίγο Πιπέρι
Επιστροφή Χοιρινό με φασόλια ξηρά Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές