1. Βάζουμε στο μίξερ τα πρώτα 5 υλικά* για το ζυμάρι και τα χτυπάμε καλά. Παράλληλα ανακατεύουμε ελαφρά τα υλικά της γέμισης (λάδι, ζάχαρη, μπέικιν πάουντερ, σόδα**, κονίακ***, χυμό πορτοκαλιού και αλέυρι). Το ζυμάρι γίνεται λείο και μαλακό
2. Στη συνέχεια κάνουμε χοντρά πιτάκια, τους βάζουμε λίγο από τη γέμιση και τα κλείνουμε.
3. Βουτυρώνουμε το ταψί, τα τοποθετούμε κάπως αραιά και τα βάζουμε σε φούρνο που τον έχουμε προθερμάνει σε 200 βαθμούς Κελσίου, με τη ζέστη πρώτα από κάτω και στο τέλος πάνω-κάτω ,με χρόνο ψησίματος περίπου ½ της ώρας. |