1. Σε μία κατσαρόλα με νερό βάζουμε τις πατάτες και τα καρότα κομμένα σε φέτες, τα κολοκύθια, τις ντομάτες και τα κρεμμύδια κομμένα και το σέλινο ολόκληρο.
2. Αφού βράσουν ρίχνουμε το λάδι και λίγο αλάτι. Όταν ψηθούν, τα ανασύρουμε και ρίχνουμε τα ψάρια καθαρισμένα να βράσουν κι αυτά, περίπου 20 λεπτά.
3. Όταν ψηθούν και τα ψάρια ανασύρουμε τα μισά και τα πολτοποιούμε και ρίχνουμε τον πολτό στο ζουμί, το όποίο έχουμε πρώτα σουρώσει.
4. Βάζουμε ξανά την κατσαρόλα με το ζουμί στη φωτιά να πάρει 2 βράσεις και ρίχνουμε μέσα λίγο αλάτι και πιπέρι. |