Προέλευση:
Κλειώ Λούμου-Μαρκάκη
Περιγραφή
1.Βάζουμε σε λεκάνη όλα τα υλικά, τα ζυμώνουμε καλά και τα πλάθουμε σε μικρά κουλουράκια(φουσκώνουν πολύ στο ψήσιμο). 2. Στη συνέχεια αφού βάλουμε στο τηγάνι αρκετό λάδι τα βάζουμε λίγα-λίγα και τα τηγανίζουμε.
Υλικά
1 τεμάχιο(-α) Αυγό (-ά)
1 κουταλάκι(-ια) Λάδι
3 κουταλιά(-ές) Ζάχαρη
1 κουταλιά(-ές) Ξύσμα λεμονιού
1 τεμάχιο(-α) Χυμός λεμονιού
πρέζα(-ες) Αλάτι
0,5 κουταλάκι(-ια) Σόδα
1 κιλό(-ά) Αλεύρι
όσο χρειαστεί Λάδι για τηγάνισμα
Τηγανοκούλουρα