Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Ξύνουμε τα κολοκυθάκια σε τρίφτη και τα αλατίζουμε. Τα αφήνουμε να σταθούν 1 ώρα. Τα στύβουμε καλά. 2. Τρίβουμε τη φέτα και ενώνουμε όλα τα υλικά. 2. Τα απλώνουμε σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί στο μέγεθος περίπου του ταψιού του φούρνου. Φροντίζουμε το πάχος του μείγματος να είναι περίπου 1 δάχτυλο. 3. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς αερόθερμο, έως ότου ροδίσει το μείγμα. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Προσοχή ! Το μυστικό είναι να στίψουμε το τριμμένο κολοκύθι καλά. 
Υλικά
1 βαθύ πιάτο(-α) Κολοκύθι πράσινο τριμμένο
0,5 κιλό(-ά) Φέτα
3 τεμάχιο(-α) Αυγό (-ά)
0,5 κιλό(-ά) Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 ποτήρι(-ια) Λάδι
λίγο Ρίγανη
Επιστροφή Κολοκυθόπιτα με πράσινα κολοκύθια Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές