Προέλευση:
Κλειώ Λούμου-Μαρκάκη
Περιγραφή
 
1. Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το μούστο και το αλεύρι τα ανακατεύουμε καλά προσέχοντας να διαλυθεί καλά το αλεύρι. 2. Μετά βάζουμε την κατσαρόλα σε σιγανή φωτιά ανακατεύοντας το μίγμα μέχρι να πήξει οπότε το κατεβάζουμε από τη φωτιά. 3. Το σερβίρουμε σε μπολάκια του παγωτού ρίχνοντας επάνω λίγη κανέλλα και αμύγδαλα αλεσμένα. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Τρώγεται κρύα. 
Υλικά
5 ποτήρι(-ια) Μούστος
1 ποτήρι(-ια) Αλεύρι
1 κουταλιά(-ές) Κανέλλα τριμμένη
1 ποτήρι(-ια) Αμύγδαλα
Επιστροφή Μουσταλευριά Κλειώς Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές