Προέλευση:
Κλειώ Λούμου-Μαρκάκη
Περιγραφή
 
1. Βάζουμε τα μισά υλικά και τα κάνουμε ζυμάρι. 2. Όταν φουσκώσει βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά, τα ζυμώνουμε καλά και περιμένουμε να φουσκώσουν, οπότε τα πλάθουμε σε κουλούρες. 3. Μετά τις τοποθετούμε σε βουτυρωμένο ταψί, αφού τα αλείψουμε με χτυπημένο αυγό. 4. Τις βάζουμε στο φούρνο που έχουμε προθερμάνει σε 250 βαθμούς Κελσίου με τη ζέστη πρώτα από κάτω και μετά πάνω-κάτω περίπου ? ώρας. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Για καλύτερη επιτυχία τα υλικά πρέπει να είναι ζεστά και τα αυγά καλά χτυπημένα. 
Υλικά
6 κιλό(-ά) Αλεύρι
2 κιλό(-ά) Ζάχαρη
1 λίτρο(-α) Γάλα
1 κιλό(-ά) Γιαούρτι
1 κιλό(-ά) Βούτυρο
24 τεμάχιο(-α) Αυγό (-ά)
6 φακελάκι(-ια) Μαγιά
2 φλιτζάνι(-ια) Νερό
2 τεμάχιο(-α) Κρόκος(-οι) αυγού(-ών)
Επιστροφή Πασχαλινές κουλούρες Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές