Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Αφήνουμε το κουνουπίδι σε αλατόνερο για ½ ώρα. Το ξεπλένουμε και το βράζουμε έως ότου μαλακώσει. 2. Το χωρίζουμε σε κλωναράκια, τα βουτάμε σε γάλα, μετά στη γαλέτα και τα ρίχνουμε να τηγανισθούν σε μπόλικο καυτό λάδι. 3. Τα βάζουμε σε πιατέλα και τα πασπαλίζουμε με μαϊντανό ψιλοκομμένο και κροκάδια περασμένα από σίτα. 
 
 
Υλικά
λίγο Αλάτι
όσο χρειαστεί Γάλα εβαπορέ
όσο χρειαστεί Φρυγανιά θρυμματισμένη
αρκετό Λάδι
λίγο Μαϊντανός
2 τεμάχιο(-α) Κρόκοι βρασμένων αυγών
Επιστροφή Κουνουπίδι Πολωνέζ Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές