Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Βράζουμε και στραγγίζουμε το ρύζι (αφού του ρίξουμε κρύο νερό). 2. Προσθέτουμε τις ελιές αφού αφαιρεθεί το κουκούτσι και κοπούν σε φετάκια, τον αρακά (στραγγισμένο) και τα καβουράκια (ψίχα) κομματιασμένα. 3. Προσθέτουμε αρκετή μαγιονέζα για να ενωθούν τα υλικά. 
 
 
Υλικά
1 φλιτζάνι(-ια) Ρύζι
1 κουτί(-ιά) Καβουράκια
10 τεμάχιο(-α) Μαύρες ελιές
5 τεμάχιο(-α) Πράσινες ελιές
1 κουτί(-ιά) Ψιλός αρακάς
2 φλιτζάνι(-ια) Μαγιονέζα
1 τεμάχιο(-α) Μαρούλι
Επιστροφή Καβουροσαλάτα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές