Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Ανακατεύουμε τα υλικά και τα αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξει η ζύμη, μετά πλάθουμε κροκέτες. 2. Τα βουτάμε πρώτα στο αλεύρι μετά στα ασπράδια των 2 αυγών που έχουμε χτυπήσει με 2 κουταλιές λάδι μετά στο αλεύρι και μετά στη φρυγανιά. 3. Αφού τις πανάρουμε, τις βάζουμε στο ψυγείο να σταθούν και ύστερα τις τηγανίζουμε. Μπορούμε να τις βάλουμε στην κατάψυξη και να τις ψήσουμε αργότερα. 
 
 
Υλικά
2 φλιτζάνι(-ια) Στήθος από ελαφρά βρασμένο κοτόπουλο
1 κούπα(-ες) Ζαμπόν
2 λωρίδα(-ες) Μπέικον
1 κούπα(-ες) Γραβιέρα
0,5 κούπα(-ες) Μπεσαμέλ
2 τεμάχιο(-α) Κρόκος(-οι) αυγού(-ών)
λίγη Φρυγανιά θρυμματισμένη
λίγο Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
λίγο Πιπέρι
Επιστροφή Κροκέτες κοτόπουλου Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές