Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Χτυπάμε τα ασπράδια και όταν μισοδουλευτούν βάζουμε τα λοιπά υλικά και εξακολουθούμε το χτύπημα. 2. Τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο (γύρω στους 100-180 βαθμούς για τους παραδοσιακούς φούρνους ή 70-150 βαθμούς για τους αερόθερμους). 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Προσοχή ! Τα ασπράδια θέλουν πολύ χτύπημα. Τόσο ώστε να μην πέφτει από το κουτάλι το μείγμα. 
Υλικά
5 τεμάχιο(-α) Ασπράδι(-α) αυγού(ών)
300 γραμ. Ζάχαρη άχνη
10 σταγόνα(-ες) Λεμόνι (-α)
3 τεμάχιο(-α) Βανίλια (-ες)
Επιστροφή Μπεζέδες Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές