Προέλευση:
Μαρίκα Μαυραντωνάκη-Μαρκάκη
Περιγραφή
1. Βάζουμε στη φωτιά το βούτυρο, το νερό, το αλεύρι και το μπέικιν και τα αφήνουμε να δέσουν καλά ανακατεύοντάς τα συνεχώς. 2. Ρίχνουμε μετά τα αυγά ολόκληρα και τέλος το τυρί. 3. Βουτυρώνουμε το ταψί και βάζουμε το μείγμα κουταλιές-κουταλιές.
Υλικά
2 κουταλιά(-ές) Βούτυρο
2 ποτήρι(-ια) Νερό
2 κουταλάκι(-ια) Μπέικιν πάουντερ
10 τεμάχιο(-α) Αυγό (-ά)
300 γραμ. Κασέρι τριμμένο
όσο σηκώσει Αλεύρι
Τυροπιτάκια με κασέρι