Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Αναμείγνύουμε τα υλικά. Ζυμώνουμε και πλάθουμε με τη ζύμη πιτούλες περίπου μισό πόντο και τις κόβουμε με φλιτζανάκι καφέ. 2. Πλάθουμε κουλουράκια και τα βάζουμε πάνω στη πιτούλα, μετά βάζουμε μαρμελάδα στο κενό, αλείφουμε με το κρόκο χτυπημένο. 3. Ψήνουμε σε θερμοκρασία 200C επί 20 λεπτά περίπου σε απλό φούρνο (όχι αερόφουρνο). 
 
 
Υλικά
0,5 κιλό(-ά) Φυτίνη
1,5 ποτήρι(-ια) Ζάχαρη
4 τεμάχιο(-α) Αυγό (-ά)
1 ποτηράκι(-ια) κρασιού Ρακή
1 κιλό(-ά) Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
250 γραμ. Μαρμελάδα βερύκοκο
Επιστροφή Τάρτες με μαρμελάδα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές