Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1.Πλένουμε καλά την μαρίδα. Αν είναι μεγάλη καθαρίζουμε τα εντόσθια και αφαιρούμε τα λέπια. 2. Την αλατίζουμε και την αλευρώνουμε. 3. Την τηγανίζουμε με λίγο λάδι και την βάζουμε σε πιατέλα. 4. Είτε στο ίδιο λάδι είτε σε νέο, ρίχνουμε δενρολίβανο να μυρίσει. 5. Βγάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά και ρίχνουμε το ξύδι. Αδειάζουμε πάνω από την πιατέλα. 
 
 
Υλικά
1 φλιτζάνι(-ια) Λάδι
1 κλαράκι(-ια) Δενδρολίβανο
όσο χρειαστεί Αλεύρι
λίγο Αλάτι
1 κιλό(-ά) Ψαράκι μικρό
0,5 ποτηράκι(-ια) κρασιού Ξύδι
Επιστροφή Μαρίδα σαβόρε Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές