Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Ενώνουμε το λάδι με τη ζάχαρη και χτυπάμε καλά. Προσθέτουμε τα λοιπά υλικά καθώς και την αμμωνία, αφού τη διαλύουμε στο πορτοκαλόζουμο 2. Κάνουμε 6-8 μπαστουνάκια, τα χαράζουμε βαθιά και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς. 3. Όταν κρυώσουν τα κόβουμε εντελώς και τα παξιμαδιάζουμε στους 100 βαθμούς επί 1 ώρα ή έως ότου ροδίσουν. 
 
 
Υλικά
1,5 ποτήρι(-ια) Λάδι
1 ποτήρι(-ια) Ζάχαρη
1 ποτήρι(-ια) Χυμός πορτοκαλιού
1 ποτηράκι(-ια) κρασιού Ρακή
1 κουταλιά(-ές) Αμμωνία
1 κουταλάκι(-ια) Σόδα
1 κουταλιά(-ές) Κανέλλα
0,5 φλιτζάνι(-ια) Σταφίδα
1 κιλό(-ά) Αλεύρι
Επιστροφή Παξιμαδάκια Λαδερά Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές