Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη έως ότου ασπρίσει. 2. Προσθέτουμε τα αυγά και τα υπόλοιπα υλικά, το γάλα εναλλάξ με το αλεύρι. 3. Ψήνεται στους 180C (από κάτω η φωτιά) σε 40-50 λεπτά περίπου σε απλό φούρνο ή στους 160C σε αερόθερμη κουζίνα. 4. Πασπαλίζουμε με ένα τρυπητό ζάχαρη άχνη. 
 
 
Υλικά
1 φλιτζάνι(-ια) Βούτυρο
1,5 φλιτζάνι(-ια) Ζάχαρη
0,85 φλιτζάνι(-ια) Γάλα
4 τεμάχιο(-α) Αυγό χτυπημένο
1 φακελάκι Μπέικιν πάουντερ
1 τεμάχιο(-α) Χυμός λεμονιού
2 τεμάχιο(-α) Φλοιός λεμονιού
1 φλιτζάνι(-ια) Αμύγδαλα ασπρισμένα και κοπανισμένα
2,5 φλιτζάνι(-ια) Αλεύρι
1 σακουλάκι Ζάχαρη άχνη
Επιστροφή Βασιλόπιτα Λιλής Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές