Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Χτυπάμε το γιαούρτι με το χυμό πορτοκαλιού ελαφρά με κουτάλι, μέχρι να αραιώσει μέτρια και προσθέτουμε τη ζάχαρη. 2. Παίρνουμε μια φόρμα με χωνί και τοποθετούμε τα μπισκότα στο πάτο και στα πλάγια. 3. Προσθέτουμε το μισό περίπου γιαούρτι, ρίχνουμε τριμμένα μπισκότα, μετά το υπόλοιπο γιαούρτι, μετά τετράγωνα μπισκότα και πάνω σε κάθε μπισκότο βάζουμε μια φέτα ανανά, κομμένη σε τέταρτα. Μπορεί να μπει σε πυρέξ. 3. Μπαίνει στο ψυγείο για λίγες ώρες πριν το σερβίρουμε. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Είναι δροσερό για το καλοκαίρι. 
Υλικά
1 κιλό(-ά) Γιαούρτι σακούλας
0,5 φλιτζάνα(-ες) Χυμός πορτοκαλιού
1 πακέτο(-α) Μπισκότο Παπαδοπούλου τετράγωνο
6 κουταλιά(-ές) Ζάχαρη
1 κονσέρβα(-ες) Ανανάς
Επιστροφή Δροσερό γλυκό με γιαούρτι Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές