Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Τεμαχίζουμε το μπακαλιάρο σε μερίδες και τον βάζουμε σε λεκάνη με νερό να σταθεί για 24 ώρες. Αλλάζουμε το νερό ταχτικά και τον ξύνουμε από τα λέπια του. 2. Ανακατεύουμε τα υλικά να γίνει ένας χυλός και τα αφήνουμε να φουσκώσουν. 3. Βουτάμε τον μπακαλιάρο μέσα στο κουρκούτι και τον τηγανίζουμε. 
 
 
Υλικά
1 κούπα(-ες) Αλεύρι
1 κούπα(-ες) Νερό
2 κουταλιά(-ές) Λάδι
1 κομμάτι(-ια) Μαγιά
1 κιλό(-ά) Μπακαλιάρος
Επιστροφή Μπακαλιάρος τηγανιτός με κουρκούτι Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές