Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά με το λάδι. 2. Βάζουμε το ρύζι και ανακατεύουμε έως ότου αρχίσει να χτυπά, ρίχνουμε τα ρεβίθια, σταφίδες, νερό και αφήνουμε να ψηθεί το ρύζι. 3. Στο τέλος ρίχνουμε τα αμύγδαλα με το κουκουνάρι που τα έχουμε σοτάρει με μια κουταλιά βούτυρο ντόπιο. 
 
 
Υλικά
6 φλιτζανάκι(-ια) Ρύζι
6 φλιτζάνι(-ια) Νερό
1 φλιτζάνι(-ια) Ρεβύθια βρασμένα
0,5 φλιτζάνι(-ια) Λάδι
1 φλιτζάνι(-ια) Αμύγδαλα ασπρισμένα και χοντροκομμένα
0,5 φλιτζάνι(-ια) Σταφίδα
1 τεμάχιο(-α) Πιπεριά κόκκινη
1 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 κουταλιά(-ές) Βούτυρο
Επιστροφή Ρύζι οριεντάλ Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές