Προέλευση:
Βαρβάρα Πλουτινάκη
Περιγραφή
 
1. Βράζουμε τα χορταρικά με λίγο λάδι, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε στο ταψί. 2. Αλευρώνουμε τα χοιρινά σνίτσελ και τα βάζουμε πάνω από τα χορταρικά, τα ραντίζουμε με φρυγανιά τριμμένη, βάζουμε τα τυριά, προσθέτουμε τα μανιτάρια, ραντίζουμε με 1 χούφτα άσπρο κρασί, απλώνουμε τη κρέμα γάλακτος με 2 κουταλιές γάλα. Βάζουμε λίγα φύλλα μαϊντανό. 3. Ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς επί 1 περίπου ώρα. 4. Κοντά στην ώρα του σερβιρίσματος το βάζουμε στο φούρνο και προσέχουμε να μη στραγγίσουν πολύ γιατί στεγνώνει και σφίγγει το κρέας. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Σχόλιο
 
Αλατοπιπερώνουμε τα σνίτσελ 1 ώρα περίπου πριν τα ετοιμάσουμε για μαγείρεμα. 
Υλικά
2 κιλό(-ά) Ασπρο πράσο
2 τεμάχιο(-α) Πιπεριά πράσινη
2 τεμάχιο(-α) Κρεμμύδι(-α)
10 τεμάχιο(-α) Σνίτσελ
2 κουτί(-ιά) Μανιτάρια
1 κουτί(-ιά) Κρέμα γάλακτος
1 φλιτζάνα κεφαλοτύρι Τυρί
0,5 φλιτζάνα(-ες) Λάδι
0,5 ματσάκι(-ια) Μαϊντανός
Επιστροφή Σνίτσελ χοιρινά με πράσα Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές