Προέλευση:
Λιλή Καραβελάκη
Περιγραφή
 
1. Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη. 2. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Η ζύμη να είναι μαλακιά. 3. Πλάθουμε τα κουλούρια και τα ψήνουμε στους 160 βαθμούς σε αερόθερμο φούρνο. 
 
 
Υλικά
1 ποτήρι(-ια) Λάδι
1 ποτήρι(-ια) Ζάχαρη
1 ποτήρι(-ια) Μούστος
0,75 ποτήρι(-ια) Χυμός πορτοκαλιού
2 κουταλάκι(-ια) Σόδα
1 πακέτο(-α) Μπέικιν πάουντερ
1 ποτηράκι(-ια) κρασιού Κονιάκ
2 κουταλάκι(-ια) Κανελλογαρύφαλλο
1,5 κιλό(-ά) Αλεύρι
Επιστροφή Μουστοκούλουρα Λιλής Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές Προσθήκη στις Αγαπημένες συνταγές